Wensboom ‘t Kruis

De kick-off van ons jubileumjaar is de ‘Wensboom ’t Kruis’. Eind 2023 stond er een grote kerstboom op de ijsbaan of een andere locatie. Wij stelden alle leden van de Wijkvereniging en bewoners van ’t Kruis in de gelegenheid om een wens in de boom te hangen. Het gaat om een wens voor iemand anders uit ’t Kruis.

De ingevulde Wenskaart kon u inleveren op een 3-tal momenten. Ter plekke werd dan een Wensbal in de boom gehangen als teken van uw wens. Vanaf januari 2024 gaan wij de ingeleverde wensen bekijken en proberen deze in vervulling te laten gaan, ergens in 2024. 


Doel:  

Saamhorigheid vergroten binnen ‘t Kruis in het kader van het 50-jarig jubileum. 

Werkwijze: 

Vul de Wenskaart in en lever deze in op onderstaande momenten. Wij nemen je Wenskaart in ontvangst en hangen een Wensbal met naam in de Wensboom. 

Wat voor een wens: 

Dit kan heel divers zijn: een lekkere taart, een bepaalde activiteit, hulp bij het één of ander, een mooie bos bloemen, ergens naar toe… etc. 

Waarom een wens: 

Dit kan heel divers zijn: iemand die altijd voor je klaar staat, iemand die een zware periode achter de rug heeft, iemand die een bijdrage levert aan… etc. 

Óf een dienst aanbieden: 

Dit kan heel divers zijn: iemand helpen bij een activiteit (vb. uurtje tuinieren of behangen), gezellige kaartavond, iets lekkers, rondje in de old-timer… etc. 

Inleveren: 

U kunt uw Wenskaart inleveren op de volgende momenten: 

  • Donderdag 21 december van 18:00 tot 19:00 uur bij de Familieschool. 
  • Zondag 24 december van 19:00 tot 20:00 op het kerkplein
  • Zaterdag 30 december van 14:00 tot 17:00 op de ijsbaan

Of in de brievenbus van Jan Glijnisweg 67A. 

Vervulling van de wens: 

In januari bekijken wij de ingeleverde Wenskaarten en proberen wij zoveel mogelijk wensen in vervulling te laten gaan gedurende 2024. De wensen moeten uiteraard wel beheersbaar en uitvoerbaar zijn.