Lid worden?

Als lid van Wijkvereniging ’t Kruis kunt u niet alleen gratis of tegen gereduceerd tarief deelnemen aan onze activiteiten. We behartigen ook úw belangen richting de gemeente wanneer er grootschalige wijzigingen in onze wijk worden doorgevoerd. Denk daarbij bijvoorbeeld aan zaken als de verkeersveiligheid en de speeltuinen.

Als lid heeft u natuurlijk inspraak in de zaken waar we mee bezig zijn. U kunt altijd een van de bestuursleden aanspreken in de buurt, of het bestuur mailen via: info@t-kruis.nl.

De Wijkvereniging is er voor de bewoners van ’t Kruis e/o, maar kan haar activiteiten niet bekostigen zonder lidmaatschap.

Hoe kan ik lid worden?

De contributie voor het lidmaatschap bedraagt €15,00 per jaar per huishouden, waarbij inwonende kinderen van 18 jaar en ouder, zelf lid dienen te worden van de Wijkvereniging.

U kunt zich aanmelden als nieuw lid, door het invullen van onderstaand formulier. U ontvangt een bevestiging van uw lidmaatschap met meer informatie over de facturatie. Daarnaast ontvangt u eens per jaar van ons een nieuwsbrief met daarin de uitnodiging voor onze jaarvergadering. Een aantal keer per jaar kunt u  mail van ons ontvangen waarin wij u wijzen op door ons georganiseerde activiteiten. Het kan ook zijn dat wij hierin een oproep doen voor het aanmelden van nieuwe vrijwilligers bij diverse activiteiten.

Indien u uw lidmaatschap wilt beëindigen, dan kunt u dit kenbaar maken middels een e-mail aan info@t-kruis.nl. Ook bij verhuizing blijft uw lidmaatschap van kracht, dus wilt u opzeggen: laat het ons weten.

Wij hopen u snel te ontmoeten bij één van de activiteiten!

Met vriendelijke groet,

het bestuur van Wijkvereniging ’t Kruis

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.