Sinterklaas

Beste Kruisgenoten!

26 november, was het weer zo ver!

Sinterklaas heeft met zijn pieten een bezoek gebracht aan ’t Kruis.

Omstreeks 13.50 werden de deuren van buurthuis De Deel geopend door Pietje Ongeduld. Zij kon samen met de ongeduldige kinderen niet wachten om naar binnen te gaan. Eenmaal binnen kregen de kinderen allemaal een naamsticker opgeplakt waarop een nummer stond die later in de middag van betekenis zou zijn.

Er werd gestart met het oefenen van de welkomstdans voor Sinterklaas op het nummer Welkom Sinterklaas van Raak. Toen Sinterklaas eenmaal binnen was gekomen met nog een paar pieten, genoot de goedheiligman volop van het prachtige optreden van de kinderen. Vervolgens werden de kinderen in groepen verdeeld o.b.v. het nummer dat op de naamsticker stond. Samen met de piet die de groep begeleiden, werd er een spel ” achteruit lopen met cadeau” gespeeld.

Ook DJ Piet had weer een paar swingende nummers uitgezocht waarop de kinderen lekker danste. Even later sprak Sinterklaas de kinderen toe en werden de prijswinnaars van de kleurplaat wedstrijd bekend gemaakt. Tot slot werd er een grote groepsfoto gemaakt en werden alle kinderen verwend met een paar kadootjes.

De organisatie dankt iedereen voor zijn komst en enthousiasme en hopelijk tot de volgende keer!

Noteren jullie de datum van de intocht 2018 alvast in jullie agenda’s?: 25 november 2018.