Kruizer vlag

Bij de organisatie van ’t Kruis Bruist kwam het idee om te vlaggen tijdens ’t Kruis Bruist met een echte Kruizer vlag! Superleuk idee, maar hoe bereikten zij al die mensen? Daarvoor hebben zij de Wijkvereniging ‘t Kruis gevraagd. Door onze krachten te bundelen geven we de leden de Wijkvereniging ’t Kruis de kans om de vlag te ontwerpen én gemakkelijk aan te schaffen! Tenslotte zijn echte Kruizenaren ook gewoon lid van de Wijkvereniging!

In juni 2022 werden de leden van de wijkvereniging gevraagd of zij een vlag wilde ontwerpen. Een bestand met kennis over diverse vlaggen werd bijgevoegd. Doel was om tot een vlag te komen die we vol trots kunnen vlaggen met ’t Kruis Bruist en andere feestdagen en festiviteiten in ’t Kruis! Of gewoon jaarrond.

Eind juni liep de inlevertermijn voor de ontwerpen af en is er daarna door een vakkundige jury naar de ontwerpen gekeken. Het was een lastige keuze, maar dit is hem, de vlag van ’t Kruis!

Het ontwerp is bedacht door Mario Roos

De leden hadden de mogelijkheid om via een pre-order tijdens de ontwerpfase alvast een vlag te bestellen. Deze hebben zij net voor de editie 2022 van ’t Kruis Bruist in de brievenbus ontvangen. Maar zoals dat gaat als men hem ziet hangen, dan willen andere hem ook en dus werd er al direct een nabestelling geplaatst. Deze zal binnenkort worden uitgeleverd.

Heb je nu nog geen vlag besteld, maar wil je ook zo’n mooie Kruizer vlag in je tuin of aan de gevel hebben hangen? Bestel de vlag via onderstaande link. Leden van de Wijkvereniging kunnen 1 vlag per adres bestellen en deze gratis ophalen. Voor niet-leden kost de vlag €17,-.

U besteld de vlag door ons te mailen op info@t-kruis.nl onder vermelding van Bestellen Kruizer Vlag.