Rabo Club Support

Klant en lid van de Rabobank? Steun de Wijkvereniging!

Wij doen dit jaar ook weer mee met de Rabo ClubSupport van Rabobank Alkmaar e.o. Wij vragen u dan ook om ons te steunen door het uitbrengen van uw stem tijdens de campagne! Tijdens de stemperiode, 4 t/m 26 september 2023, mogen leden van de lokale Rabobank hun stem uitbrengen op hun favoriete vereniging of stichting. Elk lid mag drie keer stemmen, met een maximum van een stem per vereniging of stichting. Dit stemmen doet u online. De Rabobankleden ontvangen aan het begin van de stemperiode meer informatie van hun lokale Rabobank. Als u klant bent van de Rabobank bent u niet automatisch ook lid. Word nu lid, zodat u in september 2023 mee kunt stemmen! U kunt het lidmaatschap aanvragen via de website: rabobank.nl/leden. Mogen wij op uw stem rekenen!

 

De wijkvereniging is trots op de enige echter Kruizer vlag, die sinds het “‘T Kruis Bruist” in juli 2022 aan menig vlaggestok hangt te wapperen.

Mede door de Rabo Club Support actie 2022 kunnen wij onze vlag gratis ter beschikking stellen aan onze leden. Daarvoor hebben wij wel de stemmen van onze leden nodig. Op 13 oktober werd de opbrengst door de Rabobank bekend gemaakt. Onze vereniging heeft door de stemmen van onze leden een mooi bedrag ontvangen. Lieve leden bedankt hiervoor.

 

Heb je nu nog geen vlag besteld, maar wil je ook zo’n mooie Kruizer vlag in je tuin of aan de gevel hebben hangen? Bestel de vlag via onderstaande link. Leden van de wijkvereniging kunnen 1 vlag per adres bestellen en deze gratis ophalen. Voor niet-leden kost de vlag €17,-. Je besteld de vlag door ons te mailen op info@t-kruis.nl ovv bestellen Kruizer Vlag.

Voor het ontwerp en de totstandkoming van de vlag, kijk op onze pagina ” Kruizer Vlag”: http://www.t-kruis.nl/kruizer-vlag/