Rabobank Clubkas Campagne

Wijkvereniging ’t Kruis doet ook dit jaar weer mee met de Rabobank Clubkas Campagne om geld in te zamelen voor de aanschaf van o.a. een kabelbaan of andere speelmogelijkheid om de huidige speeltuin mee uit te kunnen breiden. Wij vragen u dan ook om ons te steunen door het uitbrengen van uw stem(men) tijdens de stemperiode van 23 april tot en met 14 mei!! Als al onze leden het maximum aantal van 2 (van de 5) stemmen op Wijkvereniging ’t Kruis uitbrengen, dan komen we al een heel eind!! Uw 3e, 4e en 5e stem kunt u geven aan een ander doel naar keuze, bijvoorbeeld KSV Handbal, de Stichting Topsport, buurthuis De Deel of een andere Kruizer vereniging/stichting.

Banner-Bewegend-Clubkas-2019ALKMAAR-300x375De Rabobank Clubkas Campagne is dé donatie actie voor verenigingen en stichtingen, waarbij de leden van de Rabobank bepalen welke clubs een donatie ontvangen door het uitbrengen van hun stem.

 

Hoe werkt de Rabobank Clubkas Campagne?

 

Bij de Clubkas Campagne zijn er twee partijen. Enerzijds de verenigingen en stichting die meedoen aan de campagne, Wijkvereniging ’t Kruis in dit geval en anderzijds de leden van Rabobank Alkmaar e.o. die mogen stemmen op o.a. Wijkvereniging ‘t Kruis en andere verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toedragen.
De Rabobank stelt in 2019 een bedrag van € 225.000,- beschikbaar die de leden van Rabobank Alkmaar e.o. mogen verdelen over de clubs.
Stemmen

Tijdens de stemperiode van 23 april tot en met 14 mei 2019 brengen leden van de Rabobank Alkmaar e.o. hun stem uit op hun favoriete vereniging of stichting. Elk lid mag vijf keer stemmen, met een maximum van twee per vereniging of stichting. Dit stemmen doet u online of u kunt terecht bij één van de Rabobank kantoren. De leden ontvangen aan het begin van de stemperiode meer informatie van de Rabobank.

Voor leden betekent dit: ledeninvloed in de meest zuivere vorm.
Voor Wijkvereniging ‘t Kruis: hoe meer stemmen, des te hoger is de bijdrage die aan de wijkvereniging wordt uitgekeerd.


Een aantal meest gestelde vragen:
·      Hoe weet ik of ik al lid ben van Rabobank Alkmaar e.o.? Via Internetbankieren, onder ‘Mijn gegevens’ kunt u dit zien.
·      Mag je met een “en/of rekening”, beiden lid worden van de bank? Ja!!
·      Waarom is er gekozen voor vijf stemmen per lid? Zo kunnen meerdere verenigingen (per gezin) gesteund worden.
·      Moeten de leden van Rabobank Alkmaar e.o. lid zijn van de vereniging waarop ze stemmen? Nee! Dus kent u nog mensen die geen lid zijn van onze wijkvereniging maar ons wel een warm hard toedragen, vraag hen om ook op ons te stemmen!

 

Wij danken u alvast voor uw stem(men)!