Fietssponsortocht St. Nut

” We gaan door”

Zo luidt de advertentiekop van Stichting NUT en Toerclub Omnisport, om bekend te maken dat ook in 2020 de verenigingen zich weer kunnen aanmelden voor een derde editie van de sponsorfietstocht.

Noteer zaterdag 13 juni 2020 alvast in uw agenda!

Ditmaal kunnen wij voor wijkvereniging ’t Kruis maximaal €400,00 bij elkaar fietsen. Er wordt €40,00 beschikbaar gesteld voor iedere deelnemer  met een maximum van het totaal bedrag van €400,00. Daarnaast zal er dit jaar ook nog een extra bonus van €400,00 worden uitgereikt aan de groep die het meest herkenbaar is uitgedost. De organisatie verwacht een bont spektakel op de fiets.

Dus lieve leden, neem kennissen en/of familie mee op deze tocht van ongeveer 30 km door het prachtige landschap van oud en nieuw Heerhugowaard en help daarmee gelijk de verenigingskas. Aanmelden graag van te voren via de mail aan info@t-kruis.nl. Het bestuur meldt onze vereniging aan voor deelname aan deze sponsortocht.

Graag tot 13 juni!

Het verslag van vorig jaar leest u hieronder:

Zaterdag 15 juni jl. organiseerde Stichting Nut Heerhugowaard in samenwerking met TC Omnisport voor het tweede jaar een prachtige route van 30 kilometer door het prachtige landschap in- en rondom Heerhugowaard. Dankzij deze fietstocht kunnen verenigingen en stichtingen in de non-profit sector uit Heerhugowaard een bedrag van 10 (fietsers) x € 30,–, maximaal € 300,– verdienen voor de clubkas. Deze kans konden wij als Wijkvereniging ’t Kruis niet laten liggen en hebben wij ons net als vorig jaar aangemeld, want tien enthousiaste leden op de fiets krijgen bij een vereniging met meer dan 300 leden, dat moest toch lukken?!.

Ondanks een oproep op onze website en via de mail naar al onze leden, bleven de aanmeldingen om mee te fietsen uit. Jammer, maar de kans om de verenigingskas te vullen met een mooi bedrag lieten wij niet aan ons voorbij gaan. De dag startte met regen, heel veel regen, maar rond half elf waren de weersgoden ons beter gestemd en stapten een aantal bestuursleden met aanhang op de fiets.

De tocht startte vanaf het Clubgebouw van Tafeltennisvereniging DVO in Heerhugowaard, waar we werden ontvangen door de gezellige klanken van Fanfare Hou en Trouw en een grote groep enthousiaste vrijwilligers. De stempelpost was bij Roeivereniging Ossa aan de Westdijk, waar dankzij de inzet van de verenigingsleden koffie en thee klaar stond voor alle deelnemers. We sloten de tocht af in zonnige sferen en € 300,– om leuke activiteiten te organiseren!

Tot volgend jaar!