Fietssponsortocht St. Nut

Noteer zaterdag 11 juni 2022 alvast in uw agenda!

Zaterdag 11 juni 2022 is het weer zover: de NUT/OMNI Fietstocht voor verenigingen en stichtingen uit Heerhugowaard. Een prachtig initiatief waarmee we als Wijkvereniging € 400,00 kunnen verdienen voor onze kas. Die kans willen we niet voorbij laten gaan en daarbij hebben we jouw hulp nodig. Er wordt €40,00 beschikbaar gesteld voor iedere deelnemer met een maximum van het totaal bedrag van €400,00.

We zijn op zoek naar:

  • 10 personen die als groep een mooie fietstocht van 30 kilometer willen maken;
  • Zaterdag 11 juni om 10.00 uur van start kunnen gaan;
  • Start- en eindpunt tafeltennisvereniging DOV, Helena Nordheimland 5, 1705 LM Heerhugowaard.

Dus lieve leden, neem kennissen en/of familie mee op deze tocht van ongeveer 30 km door het prachtige landschap van oud en nieuw Heerhugowaard en help daarmee gelijk de verenigingskas. Aanmelden graag van te voren via de mail aan info@t-kruis.nl onder vermelding van je naam en 06-nummer.

Je ontvangt een bevestiging van je deelname en we houden je op de hoogte. Zijn er vragen, laat het weten.

Alvast bedankt en tot de 11e juni!


Zaterdag 15 juni 2019 jl. organiseerde Stichting Nut Heerhugowaard in samenwerking met TC Omnisport voor het tweede jaar een prachtige route van 30 kilometer door het prachtige landschap in- en rondom Heerhugowaard. Dankzij deze fietstocht kunnen verenigingen en stichtingen in de non-profit sector uit Heerhugowaard een bedrag van 10 (fietsers) x € 30,–, maximaal € 300,– verdienen voor de clubkas. Deze kans konden wij als Wijkvereniging ’t Kruis niet laten liggen en hebben wij ons net als vorig jaar aangemeld, want tien enthousiaste leden op de fiets krijgen bij een vereniging met meer dan 300 leden, dat moest toch lukken?!.

Ondanks een oproep op onze website en via de mail naar al onze leden, bleven de aanmeldingen om mee te fietsen uit. Jammer, maar de kans om de verenigingskas te vullen met een mooi bedrag lieten wij niet aan ons voorbij gaan. De dag startte met regen, heel veel regen, maar rond half elf waren de weersgoden ons beter gestemd en stapten een aantal bestuursleden met aanhang op de fiets.

De tocht startte vanaf het Clubgebouw van Tafeltennisvereniging DVO in Heerhugowaard, waar we werden ontvangen door de gezellige klanken van Fanfare Hou en Trouw en een grote groep enthousiaste vrijwilligers. De stempelpost was bij Roeivereniging Ossa aan de Westdijk, waar dankzij de inzet van de verenigingsleden koffie en thee klaar stond voor alle deelnemers. We sloten de tocht af in zonnige sferen en € 300,– om leuke activiteiten te organiseren!

Tot volgend jaar!