Kinderdisco!

Houdt deze pagina in de gaten voor de volgende kinderdisco 

Kinderdisco in De Deel: hét avondje uit voor uw kind!

Voor sommige wellicht bekend, voor andere helemaal nieuw. Een gezellige discoavond waarbij de kinderen hun buurt- & schoolgenoten kunnen leren kennen, alvast kunnen oefenen met geld en kunnen proeven aan het ‘uitgaansleven’.

De afgelopen keren hebben de vrijwilligers alleen maar blije gezichten gezien. Dit mede dankzij de gezellige muziek die gedraaid wordt door onze DJ en de leuke quizzen en spelletjes met geweldige prijzen. Kinderen kijken uit naar en genieten zichtbaar van hún avondje uit!

Een paar keer per jaar vinden er disco-avonden plaats voor groepen 5 t/m 8 uit Heerhugowaard Oostertocht-’t Kruis.

Kosten

• De entree is gratis

• Limonade is gratis, frisdranken zijn te koop voor € 1,50 per glas.

• Ook zijn er verschillende versnaperingen te koop, zoals chips en zakjes snoep, deze kosten € 0,50 per stuk.

Huisregels discoavonden

• Tijdens de avonden worden geen alcoholische dranken geschonken of gedronken.

• De avonden zijn voor kinderen uit groepen 5 t/m 8 en blijft dus ook voor groepen 5 t/m 8. Dus brugklassers komen er niet in! Is er een logee of wilt u een andere uitzondering aanvragen? Mail ons dan via info@t-kruis.nl!

• De avonden duren van 19.30 uur tot 21.30 uur, tussendoor mogen de kinderen niet zomaar naar binnen of naar buiten. Heb je een goede reden? Geef dit dan even door!

• Afspraak is dat de deuren pas om 19.30 uur open gaan. Om 19:00 zijn wij nog druk met de voorbereidingen en is de deur dus nog gesloten. Houdt hier rekening mee.

• Het is niet de bedoeling dat je zelf je eigen drinken of snoep meeneemt. Merken we dat je dat wel mee hebt, wordt dit ingenomen en kun je het weer terugkrijgen op het einde van de avond.

• Om 21.30 uur is de discoavond af. Dan kunnen de kinderen worden opgehaald. Als je alleen naar huis mag, geef dit dan door aan de wijkvereniging. Anders gaan wij er vanuit dat iedereen wordt opgehaald.

• Als je eerder naar huis wil/moet dan afgesproken, zullen wij altijd eerst de ouders bellen. Zorg dus dat je altijd een bereikbaar telefoonnummer bij je hebt voor in geval van nood.

Gevonden/verloren voorwerpen

De organisatie is niet aansprakelijk voor het verlies van waardevolle spullen. Het is dan ook aan te raden om mobiele telefoons thuis te laten. Als kinderen hun ouders willen bellen kunnen zij de aanwezige bestuursleden vragen om te bellen. Wij hebben een telefoon.

Heb je tijdens de discoavonden in De Deel iets gevonden of ben je iets kwijtgeraakt? Neem contact op met ons! Misschien kunnen we je helpen!