Wegwerkzaamheden ’t Kruis 12 t/m 30 nov 2018

Hieronder kunt u de informatie lezen die de omwonenden van kruispunt ’t Kruis hebben ontvangen.

Inleiding

De kruising Jan Glijnisweg-Rustenburgerweg en de Jan Glijnisweg vanaf de kruising met de Rustenburgerweg tot de Beukenlaan zijn toe aan onderhoud. De bestaande asfaltdeklaag wordt vervangen door een nieuwe asfaltdeklaag en het straatwerk wordt voornamelijk op de kruising en plaatselijk op de Jan Glijnisweg opnieuw aangebracht. Aannemersmaatschappij Van Gelder BV voert deze werkzaamheden in opdracht van de gemeente uit.

 

Wanneer worden de werkzaamheden uitgevoerd?

De werkzaamheden worden uitgevoerd van 12 november 2018 tot en met 30 november 2018. Het gedeelte vanaf de kruising Jan Glijnisweg-Rustenburgerweg tot de Beukenlaan wordt van maandag 26 november tot en met vrijdag 30 november 2018 volledig afgesloten voor het verkeer.

 

Vanaf vrijdag einde middag 30 november zijn alle werkzaamheden afgerond en wordt de kruising Jan Glijnisweg-Rustenburgerweg en de Jan Glijnisweg zelf weer opengesteld voor het verkeer. Indien de weersomstandigheden zoals regen en vorst het werk beïnvloeden is het mogelijk dat het werk later wordt opgeleverd.

 

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden wordt de kruising Jan Glijnisweg-Rustenburgerweg afgesloten voor het doorgaande verkeer. Het doorgaande verkeer wordt middels een omleidingsroute omgeleid. De aanliggende woningen blijven bereikbaar via de Rustenburgerweg en ook het fietspad blijft open voor het verkeer. Door de aard van de werkzaamheden kunt u ondanks alle voorzorgsmaatregelen die wij treffen te maken krijgen met een beperkte mate van overlast als gevolg van geluid en transportbewegingen. Wij hopen op uw begrip hierin.

 

Meer informatie

Heeft u vragen over de informatie in deze brief dan kunt u daar tijdens kantoortijden contact over opnemen met de uitvoerder Marcel Westra op het telefoonnummer 06-34399685. Ook kunt u een email sturen naar emailadres: jstevens@vangelder.com. Er wordt dan binnen één werkdag contact met u opgenomen.

Met vriendelijke groet,

Aannemersmaatschappij Van Gelder B.V. namens de gemeente Heerhugowaard.