Kruizer Burendag

Zaterdag 22 september was het zover. De tweede editie van de Kruizer Burendag. We kunnen terugkijken op een geslaagde dag, dankzij het enthousiasme van alle deelnemers jong en oud en vele vrijwilligers. ’s Middags “streden” de deelnemers in teams om de eer tijdens diverse spelletjes, o.a. de hilarische komkommer race, het panty spel en het letterspel. Een springkussen maakte het feest compleet. Het weer werkte mee en we konden de middag droog afsluiten.

Daarna werd er gezellig nagezeten tijdens een goed verzorgde smakelijke barbecue in de Deel. Met dank aan slagerij Daan Ruiter uit Obdam en barteam Boots. Tussendoor werd de uitslag bekend gemaakt van de spelletjes. Winnaar werd team 2, tweede team 4 en derde team 5. Iedereen mocht een mooie prijs uitzoeken. De poedelprijs ging naar team 11. Zij kregen een komkommer mee.

Een geslaagde dag en we zien alle gasten graag volgend jaar terug en neem dan uw buren gezellig mee!

Klik op de volgende link om het ontzetten leuke promofilmpje te bekijken: https://youtu.be/zOiLqZC1UMO of op onze Facebook pagina: www.facebook.com/wvtkruis !

Ga naar onze foto-album pagina om nog wat leuke foto’s van deze dag te bekijken: http://www.t-kruis.nl/foto-album/kruizer-burendag