Kruizer Gras Toernooi

Logo KGT

Het 13Kruizer Gras Toernooi vindt plaats van 20 juni tot en met 30 juni 2019!

 

Verslag KruizerGrasToernooi 2018.

 

Wat hebben we weer genoten met z’n allen “Jong en Oud” met alleen maar mooi weer. Ik, persoonlijk, vond het weer geweldig mede door mijn commissieleden, alle deelnemers, de vrijwilligers en het publiek. Het was uiteindelijk ook vermoeiend, 11 dagen is echt genoeg, maar het is zo leuk om het mede te organiseren.

De Tennis had weer een 3-tal “mooie” banen liggen en een 26-tal koppels hadden zich aangemeld. Er werd met veel plezier en inzet gespeeld. De speelsterkte varieerde maar iedereen had plezier. Uiteindelijk kregen de winnaars per categorie dit jaar ’n lekker flesje drank mee.  Het streven blijft wel, dat we volgend jaar meer inschrijvingen krijgen door nog meer publiciteit eraan te geven.

 

Uitslagen tennis:

Mix 6 1e M. Ligthart & M. Oud
2e A. Hooijboer & H. Schuit
3e Team van Sermondt
Mix 7 1e J. Maas & E. Kuiper
2e L. Ligthart & R. Steltenpool
Dames Dubbel 7 1e A. Beukeveld & P. Pieterse
2e S. Veul & H.Schuit
Heren Dubbel 7 1e L. Kales & F. vd Kolk
2e H. de Jong & R. Vrenken
Heren Dubbel 6 1e A. Hooijboer & F. Martensen
2e R. vd Roest & K. Schuit

 

Dan de Jeu de Boules met 70 teams. Het werd moeilijk om door te komen want nog niet de helft van de teams konden na de poule wedstrijden door. Na de poule wedstrijden was het meteen spelen via het afvalsysteem. Leuk was het om te zien, dat van de 10 nieuwe teams “De Wijngirls” zo ver kwamen maar de zondag net niet haalden. De meiden konden met een gerust hart naar Almere!  De 4 winnende teams kregen als vanouds weer een diner bon te besteden bij het Cirkus.

 

Uitlagen Jeu de Boules:

1e De Mannschaft

2e De Akt Ballen

3e Dick voor Mekaar

4e Jeu de Bouwers

 

Tot slot hadden we het Koud- Warmbuffet met de poffertjes voor onze kleinsten met springkussen. We hadden het weer met heel veel plezier gemaakt en dan is het altijd weer een feest als we ook daadwerkelijk iedereen met smaak zien eten. De verbouwing van de tenten door de mannen zorgt er dan ook weer voor dat iedereen gezellig kan zitten dan wel staan. Iedereen hartstikke bedankt voor jullie aanwezigheid en gezelligheid.  Graag tot volgend jaar!!

Groet,

Henny Schuit