Kruizer Gras Toernooi

Logo KGT

Het 13Kruizer Gras Toernooi vindt plaats van 20 juni tot en met 30 juni 2019!

 

Jeu de Boules toernooi

De teamcaptains van de Jeu de Boules teams hebben inmiddels de inschrijfformulieren per mail van de organisatie ontvangen. Voor wie de spelregels niet meer weet…. hier kunt u ze nog even rustig doorlezen: SPELREGELS voor de deelnemers aan JEU DE BOULES 2019 (1)

Het wedstrijdschema van de Jeu de Boules kunt u t.z.t. hier terugvinden.

De organisatie is tevens nog op zoek naar mensen die de rol van baancommissaris willen vervullen tijdens de Jeu de Boules wedstrijden. Heeft u interesse? Vul dan het volgende formulier in: Aanmelding Baancommissaris KGT 2019 Alvast hartelijk dank!

Tennistoernooi

De inschrijving voor het tennistoernooi is van start gegaan. U kunt zich inschrijven door het inschrijfformulier volledig ingevuld in te leveren bij Hennie Schuit. Inschrijvingsform. Tennis 2019

De deelnemers aan het tennistoernooi worden in een later stadium persoonlijk op de hoogte gebracht van hun wedstrijdtijden. Het actuele wedstijdschema is op te vragen bij het secretariaat in de tent tijdens het KGT. In verband met (onderlinge) verschuivingen van wedstrijden is het niet mogelijk om een vast schema op de site te plaatsen.

LET OP!!: Voor zowel de deelnemers aan het tennistoernooi als voor de deelnemers aan het Jeu de Boules toernooi. Iedere deelnemer moet lid zijn van wijkvereniging ’t Kruis. Bent u nog geen lid, maar wilt u wel meedoen aan het KGT? Meld u zich dan snel aan als lid via de button op de homepagina van deze website!